Korenie zmes
Pizza zmes bylinková
Základom každej dobrej pizze je kvalitná bylinková zmes. Naša pizza zmes obsahuje starostlivo vybranú zmes byliniek a ingrediencií, ktoré vytvoria dokonalú chuťovú harmóniu a spravia z každej pizze gastronomický zážitok.
Zloženie: paprika, korenie, horčica, cesnak, cibuľa, koriander, oregáno, nové korenie, borievka, soľ 5%.
Vychutnajte si domácu pizzu tak ako nikdy predtým a spravte si vďaka našej pizza zmesi gastronomický výlet do Talianska.
PIZZA ZMES BYLINKOVÁ A JEJ VYUŽITIE V KUCHYNI
Toto korenie sa zvyčajne používa ako zmes bylín a aromatických korenín pre pizze a iné talianske jedlá, tu je zopár nápadov:
1. Pizza cesto: Táto zmes je vynikajúca ako ingrediencia na pizza cesto, dodá mu jemnú bylinkovú chuť presne ako ju poznáte z Talianska.
2. Paradajková omáčka: Zmes je vhodným doplnkom do paradajkovej omáčky, ktorá sa používa ako základ pre veľa druhov pizze.
3. Cestoviny: Pizza zmes sa môže použiť aj ako prídavné korenie do cestovín, dodá im tak príjemnú bylinkovú arómu a chuť.
4. Rizoto: Pre oživenie rizota chuťou bylinek môžete túto zmes pridať aj do tohoto jedla.
Pizza zmes bylinková je balená v praktickom vrecúšku, ktoré zabezpečí dlhú trvanlivosť korenia a zachovanie všetkých jej účinkov na zdravie. Objednajte si Pizza zmes ešte dnes a pridajte ju do svojho jedálnička pre zdravšie a chutnejšie stravovanie!
CHUTNÝ RECEPT S BYLINKOVOU PIZZA ZMESOU
Domáca pizza s bylinkovou pizza zmesou
Potrebujete:
1/2 balíčka sušeného droždia
1/2 lyžičky cukru
1/2 lyžičky soli
1 šálka múky
1 lyžička pizza zmesi bylinkovej
1 lyžička olivového oleja
1 šálka teplej vody
paradajkový pretlak
nastrúhaný syr
šunka, šampióny, poprípade iné ingrediencie podľa chuti
Postup:
1. V malej miske zmiešajte droždie, cukor a 1/2 šálky teplej vody. Nechajte odstáť 5 minút, kým sa neobjavia bubliny.
2. Do veľkej misky dajte múku, soľ a pizza zmes bylinkovú. Pridajte olej a zvyšok teplej vody a premiešajte.
3. Pridajte zmes z droždia a vypracujte cesto.
4. Cesto nechajte kysnúť po dobu 30 minút a potom ho rozvaľkajte na tenkú placku.
5. Rozotrite na cesto paradajkový pretlak a posypte nastrúhaným syrom, šunkou a inými ingredienciami.
6. Dajte do predhriatej rúry na 15-20 minút, kým nie je syr rozpustený a cesto zlatisté.
Takúto domácu pizzu je možné robiť na veľa spôsobov, záleží od toho aké ingrediencie si zvolíte. Pizza zmes bylinková dodá tomuto jedlu skvelú chuť a príjemnú voňu ako z talianskej reštaurácie. Dobrú chuť!